Premiär för våra nya E-tjänster

Tillsammans med andra kommuner i länet ingår Bjurholms kommun i ett projekt för att ta fram E-tjänster. Via dessa kan du skicka in dina ärenden till kommunen digitalt och följa ärendets gång via Mina sidor.

Arbetet med att ta fram E-tjänster kommer att ske löpande, men redan nu finns några på plats. Det finns även länkar till andra sidor som erbjuder E-tjänster eller annan service, exempelvis minabibliotek eller Schoolsoft för skolan.

Vi arbetar för att samla flera olika typer av digital service under samma sida för att de ska vara enkla att hitta till och söka efter.

E-tjänsteplattformens olika gränssnitt fungerar lika bra i mobilen och surfplattan som på datorn. Titta på filmen för att se hur det funkar:

Hur loggar du in på Mina sidor?

För att kunna logga in på Mina sidor, följa ditt ärende och lämna underskrift i vissa tjänster, så måste du logga in med e-legitimation, till exempel BankID. Du kommer fortfarande att ha möjlighet att hämta pappersblanketter hos vissa verksamheter eller skriva ut en blankett som PDF om du inte har möjlighet att skaffa e-legitimation. Kontakta berörd verksamhet så får du hjälp.

Skaffa E-legitimation


Skatteverket har bra information för dig som ännu inte har e-legitimation men som gärna vill skaffa det. Besök skatteverket.se

Här får du mer information om hur du skickar in din e-tjänst/blankett

För att komma direkt till E- tjänsterna: E-tjänster

Frågor om E-tjänsteplattformen
Malin Burström, kvalitetsstrateg
malin.bustrom@bjurholm.se
Tel: 0932-141 77

 

Kontaktperson: Malin Burström