E-tjänster/blanketter

Lyssna

Det finns ca 100 tjänster, både e-tjänster, nya blanketter och länkar att använda. Vi bygger på så snart nya tjänster blir färdiga.

E-tjänster/blanketter

E-tjänsterna loggar du in på med E-legitimation. Vid inloggning så visas Region Västerbottens logotyp, inte Bjurholms logotyp. Detta är riktigt, inget du behöver oroas över. Se bild nedan hur det ser ut.

Du kan använda e-tjänsterna i de flesta webbläsare, men e-tjänsterna fungerar bäst i moderna webbläsare. Vi rekommenderar dig att använda Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari 8 eller Microsoft Edge. Om du har problem att komma åt https://e-tjanster.bjurholm.se om du exempelvis får upp ”Sidan kan inte visas” eller annat felmeddelande, bör du antingen byta webbläsare till någon av dessa, eller se över dina inställningar och internetåtkomst.

Bank-ID 

Blanketterna är ifyllbara pdf filer. Dessa kan du fylla i på din dator förutsatt att du har ett program som kan läsa pdf filer. När blanketten är ifylld skriver du ut den, skriver under och sänder den till kommunen. Har du en scanner så kan du scanna in den underskrivna blanketten och skicka den med e-post alternativt skickar du den med vanlig post eller lämnar den i kommunens brevlåda.

E-tjänster/blanketter

 

Kontaktperson: Malin Burström